Concurrentie voor Mertens op komst? 'Napoli kijkt naar drietal PSV'

Concurrentie voor Mertens op komst? 'Napoli kijkt naar drietal PSV'

20-02-2019 14:01
1

Napoli wil niet één, niet twee, maar liefst drie spelers van PSV. De Italiaanse topclub werd eerder al gelinkt aan Hirving Lozano en Steven Bergwijn, maar ook Gastón Pereiro is nadrukkelijk in beeld. Het kan dus zijn dat Dries Mertens er binnenkort een concurrent bij zal krijgen.

Lozano staat nog altijd met stip bovenaan het verlanglijstje van trainer Carlo Ancelotti, schrijft de Corriere dello Sport. De Mexicaanse aanvaller staat er echter goed op bij meer clubs in Europa en heeft een prijskaartje van zo'n veertig miljoen euro. Dat is voor Napoli aan de hoge kant.

Ook James Rodriguez is 'stiekem' een droom van Ancelotti. De twee werkten eerder samen bij Real Madrid en Bayern München. De kans dat de Colombiaanse spelmaker daadwerkelijk bij Napoli aan de slag gaat, is evenwel klein. Pereiro lijkt daarom het belangrijkste alternatief te zijn. De Uruguayaan heeft nog een contract tot medio 2020 in Eindhoven. Hoeveel hij moet kosten, is niet duidelijk.

Het Eindhovens Dagblad schreef vorige maand dat Pereiro nog even wilde wachten met het verlengen van zijn verbintenis, mede doordat hij niet zeker is van een basisplaats. Als hij niet verlengt, lijkt een transfer van de aanvallende middenvelder komende zomer aannemelijk.