'Flankwissel van Castagne kan hem toptransfer opleveren'

'Flankwissel van Castagne kan hem toptransfer opleveren'

20-02-2019 12:57
1

Het kan verkeren in het voetbal. Een paar weken geleden leek Timothy Castagne nog op overschot bij Atalanta. Nu heeft onze landgenoot zich volgens Tuttosport zich in de kijker gespeeld van AC Milan.

Tot midden december kwam Castagne bij Atalanta amper aan spelen toe. Toen zag men bij de huidige nummer zes van de Serie A nog een rechtsback in onze landgenoot. Vlak voor Nieuwjaar veranderde dat. Castagne wisselde tegen Juventus van flank en is sindsdien niet meer uit de ploeg te denken. De afgelopen zeven matchen stond Castagne in de basis. Tegen AS Roma pikte hij ook zijn goaltje mee.

Castagne doet het zo goed op de linkerflank dat hij zich volgens de Italiaanse bron in de kijker speelde van AC Milan. De 23-jarige Castagne moet bij AC Milan de concurrent worden van Ricardo Rodríguez. De tweevoudig Rode Duivel heeft bij Atalanta nog een contract tot medio 2020. De voormalig speler van KRC Genk heeft een afkoopsom van 25 miljoen euro in zijn contract. De kans dat Atalanta akkoord gaat met een lager bedrag valt zeker niet uit te sluiten.