De Bruyne is ambitieus met Manchester City: “Daar draait het allemaal om”

De Bruyne is ambitieus met Manchester City: “Daar draait het allemaal om”

20-02-2019 11:19

Kevin De Bruyne lag een tijdje in de lappenmand bij Manchester City, maar de Rode Duivel is weer helemaal terug. Woensdagavond wacht Schalke 04 in de Champions League, De Bruyne is ambitieus.

Manchester City verloor al meer wedstrijden dan vorig jaar. "Het maakt niet uit hoeveel wedstrijden je verliest, zolang je de laatste maar wint. Het draait allemaal rond de prijzen. We hebben in de competitie al een paar wedstrijden meer verloren dan vorig jaar, maar we strijden nog mee op alle fronten. Ik denk dat de teams doorhebben hoe we spelen, maar onze spelwijze zal altijd hetzelfde zijn onder Pep. We gaan niets veranderen”, wordt De Bruyne geciteerd door Sporza.

"Misschien verliezen we meer dan vorig jaar, maar misschien winnen we wel meer titels”, gaat De Bruyne verder. “Dat is het belangrijkste. Met drie titels zouden we beter doen dan vorig jaar (landstitel en League Cup). Het doel is niet om vier competities te winnen - dat is bijna onmogelijk - maar wel om elke wedstrijd te proberen winnen. We mikken gewoon elke keer op de volgende ronde, te beginnen met een ticket voor de kwartfinales van de Champions League."