Fellaini sluit terugkeer naar Jupiler Pro League niet uit: Dat kan zeker

Fellaini sluit terugkeer naar Jupiler Pro League niet uit: "Dat kan zeker"

20-02-2019 09:47
3

Op zijn 31ste trok Marouane Fellaini de deur van de Premier League achter zich dicht. De Rode Duivel koos voor een transfer naar het Chinese Shandong Luneng, waar hij jaarlijks circa veertien miljoen euro zal verdienen. Nadien houdt de Belg alle opties open.

Zijn grote doorbraak kende Fellaini bij Standard, waar hij veel te danken heeft aan Luciano D'Onofrio. Hij is momenteel actief bij Antwerp FC en zowel de naam van Fellaini als die van Axel Witsel vielen al op de Bosuil.

Na zijn avontuur in China staat Fellaini alvast open voor een Belgische terugkeer. "Why not? Als mijn fysieke paraatheid het dan nog toelaat, kan dat. Luciano heeft heel veel voor mij gedaan: hij heeft m'n carrière gelanceerd en me naar Everton gebracht", aldus de Rode Duivel in Het Nieuwsblad.

Veel respect
Kwatongen beweren zelfs dat D'Onofrio Fellaini hielp bij zijn transfer naar China, maar daar is niks van aan. "Hij is gewoon iemand voor wie ik altijd heel veel respect heb gehad. En die transfer: ik ben 31. Ik ben oud en professioneel genoeg om te weten wat ik moet doen. De keuzes die ik gemaakt heb, waren echt die van mij."

No Poll