Sollicitatie loopt binnen bij Martinez: De Rode Duivels voorbereiden op de toekomst

Sollicitatie loopt binnen bij Martinez: "De Rode Duivels voorbereiden op de toekomst"

20-02-2019 08:17 Laatste update: 08:21
3

De Rode Duivels staan voor een keerpunt. Verschillende oudere spelers zijn aan hun laatste maanden en jaren bezig als international. Verschillende jongeren staan te popelen om erbij te komen. Dodi  Lukebakio solliciteert openlijk bij bondscoach Roberto Martinez.

Bij Fortuna Düsseldorf maakte Lukebakio al furore dit seizoen. In alle competities samen was de ex-speler van RSC Anderlecht al goed voor elf doelpunten. Hij voelt zich dan ook klaar voor de nationale ploeg. "Iedereen droomt van een selectie bij de A-ploeg", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Lukebakio hoopt dat hij dra met de troepen van Martinez mag meetrainen, zodat hij nog meer progressie kan maken. "Echt, ik zie alleen maar voordelen. Door te trainen met spelers van grote clubs zouden we alleen maar ­beter worden."

Te weinig geduld
"Bovendien kunnen we de nationale ploeg op die manier voorbereiden op de toekomst. Maar ik ben er zeker van dat Martinez weet wat het beste is voor de nationale ploeg. Ik denk dat ik het zou verdienen, ja. En dat zeg ik zonder arrogantie. En ja, ik weet dat ik te weinig geduld heb", besluit Lukebakio.

No Poll