Club Brugge-nieuwkomer maakt indruk: 'Het koopje van het jaar'

Club Brugge-nieuwkomer maakt indruk: 'Het koopje van het jaar'

20-02-2019 08:01 Laatste update: 08:20
11

Club Brugge haalde afgelopen zomer verrassend Siebe Schrijvers weg bij Racing Genk. Velen hadden hun twijfels, maar de Limburger is in goeden doen bij Blauw-Zwart. Volgens Het Laatste Nieuws deed Club een goede zaak met zijn komst.

Vorige zomer betaalde Club Brugge drie miljoen euro aan Racing Genk. 'Wat erg veel geld leek voor een speler die bij Racing Genk vooral de bank warm hield, lijkt nu het koopje van het jaar', staat te lezen in de krant.

Duo met Wesley
Afgelopen weekend scoorde Schrijvers tegen Genk, nota bene zijn ex-club. Rancune kent de 22-jarige aanvaller niet, want hij gaf aan dat hij blauw en wit nog steeds in het hart draagt. De fans van Genk denken er duidelijk anders over, want zij floten Schrijvers – net als in de heenwedstrijd – voortdurend uit.

Spijt van zijn overgang heeft Schrijvers wellicht nog niet  gehad. Na een aarzelende start speelde hij zich in de kijker van Ivan Leko. Intussen is de schaduwspits het maatje van Wesley Moraes geworden in de Brugse aanval. In twintig wedstrijden maakte Schrijvers al tien doelpunten voor Club Brugge.