Schot in de zaak-Pozuelo: ‘Genk doet water bij de wijn en wil alles snel afronden’

Schot in de zaak-Pozuelo: ‘Genk doet water bij de wijn en wil alles snel afronden’

20-02-2019 07:00
12

Alejandro Pozuelo staat al ruim een week op vertrekken bij KRC Genk, maar zover kwam het nog niet. FC Torono trekt aan de mouw van de Spanjaard en nu lijkt er eindelijk schot in de zaak te komen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De krant meldt namelijk dat Genk water bij de wijn wil doen. Eerst wilden de Limburgers sowieso het seizoen uitdoen met Pozuelo, nu hebben ze zich lichtjes aangepast. Zo zou de spelmaker op 7 mei mogen vertrekken, wanneer de mercato in de MLS bijna sluit. Voor Genk staan er dan nog drie wedstrijden in Play-Off 1 op de agenda.

Of Toronto hiermee akkoord zal gaan, is nog onzeker. De Canadezen willen Pozuelo graag tegen 18 maart zeker in huis hebben gehaald, aangezien kort nadien de competitie in de MLS van start gaat. Beide clubs zullen woensdag verder onderhandelen.

Duidelijkheid voor donderdag
Het Laatste Nieuws weet dat Toronto deze keer zelf een delegatie naar Genk stuurt. Voorzitter Bill Manning en algemeen directeur Ali Curtis komen onderhandelen in de Luminus Arena. De krant meldt ook dat Genk duidelijkheid wil voor de Europa League-wedstrijd van donderdag. Het kan dus snel gaan.

No Poll