Neymar 'huilde twee dagen lang': 'Het viel me heel zwaar om het te accepteren'

Neymar 'huilde twee dagen lang': 'Het viel me heel zwaar om het te accepteren'

19-02-2019 23:17
2

Neymar heeft na zijn blessure die hij in januari opliep twee dagen met zijn ziel onder zijn arm gelopen. De Braziliaanse ster van Paris Saint-Germain brak net als in februari vorig jaar zijn voet en had het daar naar eigen zeggen erg moeilijk mee.

De Braziliaan moet lang toekijken en zal waarschijnlijk eind maart pas zijn rentree kunnen maken voor de Parijzenaars. "Deze blessure is gecompliceerder dan de vorige voetbreuk", vertelt Neymar in een interview aan het tv-station Globo Esporte. "Het viel me heel zwaar om het te accepteren. Ik heb twee dagen thuis gehuild."

Na zijn vorige voetblessure onderging Neymar een operatie. Op die manier kon de Braziliaan speelklaar worden gemaakt voor het WK in Rusland. "Ik dacht destijds: goed, ik laat me wel opereren en daarna wil ik zo snel mogelijk weer voetballen", legt de ster van Paris Saint-Germain uit. "Toen was ik niet verdrietig, maar nu wel." De medische staf van Paris Saint-Germain heeft besloten om deze voetbreuk bij Neymar niet te laten opereren.