'Nantes geeft Cardiff ultimatum voor betaling en stapt mogelijk naar de FIFA'

'Nantes geeft Cardiff ultimatum voor betaling en stapt mogelijk naar de FIFA'

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 22:35di 19-02-2019 om 22:35

Als Cardiff City woensdag niet over de brug komt met de eerste betaling voor de transfer van Emiliano Sala zal Nantes naar de FIFA stappen. Dat weet The Guardian. Sala verongelukte begin dit jaar nadat zijn vliegtuigje dat op weg was naar Cardiff neerstortte.

Op 5 februari berichtten de advocaten van Nantes aan Cardiff dat ze de eerste van een drietal betalingen na tien werkdagen op de rekening wilden zien verschijnen, schrijft The Guardian. Nu dat niet lijkt te gebeuren wil Nantes waarschijnlijk naar de FIFA stappen om alsnog betaling af te kunnen dwingen. Cardiff heeft echter duidelijk gemaakt dat de club het onderzoek naar het ongeluk wil afwachten om volledig inzicht te krijgen in de situatie.

De club uit Wales wil bijvoorbeeld weten of piloot David Ibbotson, wiens lichaam nog niet is teruggevonden, wel gekwalificeerd was om in het vliegtuigje te vliegen. Met behulp van deze informatie zou Cardiff wellicht gecompenseerd kunnen worden. Nantes wil echter geld zien voor de Argentijnse spits en stapt mogelijk naar de FIFA als het eerste geldbedrag woensdag niet op de rekening van de Fransen is verschenen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws