'Spurs krijgt goed nieuws, Kane eerder dan verwacht terug op het trainingsveld'

'Spurs krijgt goed nieuws, Kane eerder dan verwacht terug op het trainingsveld'

19-02-2019 21:45

Harry Kane keert eerder dan verwacht terug bij Tottenham Hotspur. De Engelse topspits raakte op 13 januari van dit jaar geblesseerd aan zijn enkel tijdens het uitduel bij Manchester United, maar kan aanstaande zaterdag alweer zijn rentree maken voor Spurs.

De 25-jarige aanvalsleider van Tottenham werd niet voor begin maart terug verwacht op het trainingsveld van Spurs. Diverse Engelse bronnen, waaronder de BBC, weten echter dat Kane vandaag op het trainingsveld verscheen en zaterdag tegen Burnley wellicht alweer zijn rentree kan maken voor de Noord-Londense equipe.

Tijdens de absentie van Kane gaf Spurs Borussia Dortmund op Wembley een oorwassing (3-0) in de achtste finales van de Champions League, maar verloor het van Chelsea in de halve finale van de League Cup. De vijfde ronde van de FA Cup ging verloren tegen Crystal Palace.

In de competitie won Spurs echter al zijn vier wedstrijden zonder de Engelse aanvalsleider, waardoor het op een derde plek staat in de Premier League. De achterstand op Manchester City en Liverpool bedraagt vijf punten, waardoor de terugkeer van clubtopscorer Kane (twintig doelpunten) zeer gewenst is.