OFFICIEEL: PSG bevestigt definitieve breuk met 33-jarige routinier Diarra

OFFICIEEL: PSG bevestigt definitieve breuk met 33-jarige routinier Diarra

21-02-2019 13:40
1

Lassana Diarra is niet langer meer een ploegmaat van Thomas Meunier bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht heeft het contract van de 33-jarige middenvelder deze week verscheurd.

Dat meldt Le Parisien. Diarra tekende dertien maanden geleden een contract tot de zomer van 2019. Het verblijf van de routinier, die een verleden heeft bij onder meer Chelsea, Arsenal en Real Madrid, werd geen succes. Hij trainde niet meer mee met de selectie van trainer Thomas Tuchel en kreeg alle ruimte om zich te richten op de ontwikkeling van zijn eigen energiedrank.

Diarra kampte vaak met knieblessures en kwam in totaal negentien keer in actie voor PSG. Zijn vertrek hing al even in de lucht. Het is de vraag hoe zijn sportieve toekomst eruitziet. Mogelijk zet de Fransman een punt achter zijn carrière. PSG neemt na dit seizoen ook afscheid van Adrien Rabiot, wiens contract afloopt. Hij staat in de concrete belangstelling van FC Barcelona.

Update 21/2, 13.40: Het contract van Lassana Diarra is per direct ontbonden. Dat meldt Paris Saint-Germain via Twitter. Het contract van de middenvelder liep nog door tot 30 juni 2019. Het is onduidelijk of Diarra een punt achter zijn carrière zet of op zoek gaat naar een nieuw avontuur.