De Witte blijft boordevol vertrouwen: Vrijdag wordt een belangrijke match

De Witte blijft boordevol vertrouwen: "Vrijdag wordt een belangrijke match"

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 16:48di 19-02-2019 om 16:48

AA Gent zit momenteel in een dipje. De Buffalo's pakten de voorbije weken 0 op 6 en staan drie punten achter de zesde plaats. Volgende weekend wordt volgens Ivan De Witte dan ook heel belangrijke voor zijn ploeg.

"Ik denk dat elke voetbalclub dit verhaal wel kent en zo'n dip al eens meemaakt. Het is aan heel de staf en heel het bestuur om te maken dat we hierdoor geraken", vertelt de voorzitter van Gent aan Sporza. Hij maakt zich duidelijk zorgen. "Uiteraard. Het zou heel merkwaardig zijn mocht ik daar niet om bekommerd zijn. Ik vind het superbelangrijk. Maar een club moet ook bestuurd worden met een winnaarsmentaliteit en we moeten ervan uitgaan dat we er zullen komen. We moeten het spelniveau van voorheen terugvinden en ons kwalificeren."

Thuis tegen Standard, naar Zulte Waregem, thuis tegen Oostende en naar STVV op de slotdag. Dat is het resterende menu van Gent. "Vrijdag wordt een heel belangrijke match, maar ik ben het nogal eens met onze trainer, die zegt dat de match op STVV wel eens heel bepalend zou kunnen zijn. Dat is een wedstrijd die we zelf in handen hebben. We moeten maar zien dat we tegen dan in de juiste orde staan om ons nog te kwalificeren. En daar heb ik absoluut nog vertrouwen in", besloot De Witte.

Lees ook: De Witte maant boze Gent-fans tot kalmte: ''Er is een oplossing''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws