Genk-voorzitter Croonen baalt van makelaars Pozuelo: ''Dat maakt het zo zuur''

Genk-voorzitter Croonen baalt van makelaars Pozuelo: ''Dat maakt het zo zuur''

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 15:40di 19-02-2019 om 15:40

Racing Genk-voorzitter Peter Croonen baalt van de rol die de entourage van Alejandro Pozuelo speelt in de hele transfersoap. Volgens Croonen is er een juridisch akkoord tussen beide partijen en had de kous daarmee af moeten zijn.

Croonen gaf vorige week te kennen vertrouwen te hebben in een goede afloop. Croonen blijft wijzen op een waterdicht contract. "Er was na de wintermercato op 31 januari een volledig onderhandeld akkoord met alle partijen. Dat maakt het ook voor ons zo zuur'', laat Croonen weten aan Sport/Voetbalmagazine.

Volgens Croonen hadden Pozuelo en zijn belangenbehartigers nadien niet meer over een vertrek moeten beginnen. ''Zijn makelaars hadden op zo'n moment tegen Pozuelo moeten zeggen dat het niet meer kon. Dat hij plots weer gaat twijfelen, is menselijk, maar dan moet zijn entourage de juiste inschatting maken en zeggen: stop, Pozo", baalt de preses.

Sereen
VoetbalPrimeur.be meldde dinsdag dat een delegatie van Toronto FC naar Genk is afgereisd om alsnog te onderhandelen. Afgaande op het interview in Sport/Voetbalmagazine zal Croonen zich niet snel van de wijs laten brengen. "We hebben een sluitend juridisch akkoord. Dan is het makkelijk om sereen te blijven en vol vertrouwen te zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws