UPDATE: Eindelijk schot in de zaak? ‘Onderhandelingen Pozuelo voortgezet’

UPDATE: Eindelijk schot in de zaak? ‘Onderhandelingen Pozuelo voortgezet’

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 13:16di 19-02-2019 om 13:16

De supporters van KRC Genk hopen ongetwijfeld dat Toronto FC de interesse in Alejandro Pozuelo laat bekoelen. Niets blijkt minder waar: de Canadezen willen de spelmaker er nog steeds erg graag bij. Daarom komen ze Pozuelo nu zelf opzoeken.

Volgens Het Nieuwsblad reist een delegatie van Toronto deze week af naar ons land om opnieuw te onderhandelen met Dimitri de Condé, technisch directeur bij Genk. Die was afgelopen weekend zelf nog naar Canada vertrokken. Gesprekken leverden toen niets op, maar Toronto is ervan overtuigd dat er een deal uit de bus kan komen.

De Canadezen deden de voorbije dagen al water bij de wijn. Zo zou Pozuelo de reguliere competitie mogen afmaken in loondienst van Genk. Pas bij de start van Play-Off 1 vertrekt hij in dat scenario naar Toronto, dat op dat moment al twee speeldagen in de MLS achter de rug zou hebben. Liefst van al houdt Genk Pozuelo echter gewoon aan boord.

Terugkeer
Overigens was er van Pozuelo maandag geen spoor op het trainingsveld. De technicus had zich blijkbaar geblesseerd bij zijn invalbeurt tegen Club Brugge, waardoor hij verzorging nodig had. Daarom kwam hij niet in actie op training. Vandaag (dinsdag, nvdr.) zou dat wel weer het geval moeten zijn.

Update 19/02, 13.16: De transfersoap rond Alejandro Pozuelo blijft voortgaan. Nu meldt Sporza dat de transfer eindelijk in stroomversnelling kan geraken. Bewindslui van Toronto hebben vandaag de onderhandelingen in Genk voorgezet. De Canadese club wil de clausule van acht miljoen euro betalen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws