Waasland-Beveren beslist over toekomst Custovic: Hopelijk mag ik blijven

Waasland-Beveren beslist over toekomst Custovic: "Hopelijk mag ik blijven"

18-02-2019 23:49
4

Na de 2-0 winst tegen KAA Gent lijkt Waasland-Beveren zeker van het behoud. Het heeft nu acht punten voorsprong op Lokeren en mag zich al beginnen voorbereiden op volgend seizoen. Is dat mét Adnan Custovic?

De coach nam dit seizoen het roer over van Yannick Ferrera. Hij heeft een aflopend contract, maar dat zou verlengd kunnen worden. "Het is logisch dat we eerst met hem spreken over de verwachtingen voor volgend seizoen. Net als wij zal ook hij bepaalde vragen hebben. Daarvoor moeten we rustig onze tijd nemen, zodat we volgend seizoen een perfecte start kunnen nemen", zegt voorzitter Dirk Huyck aan Het Nieuwsblad.

Custovic zou alvast graag langer blijven. "Ik hoop dat ik mag blijven. Maar dat is een beslissing van het bestuur. Ik doe gewoon mijn job en wacht af. Toch hoop ik eindelijk eens mijn kans te krijgen om aan een seizoen te mogen beginnen zodat ik tijdens een voorbereiding mijn visie op het voetbal kan implementeren", zegt hij.

"Ik wil nu ook geen stempel krijgen van een crisismanager die ploegen uit de nood moet helpen. De situatie in Oostende was in die zin vergelijkbaar. Ik wil graag eens aan een seizoen beginnen en als ik mijn eerste vier wedstrijden verlies, dan mag je me afdanken", aldus Custovic.