Gerucht bevestigd: ''Martinez sprak na de match met Verhaeghe over Wesley''

Gerucht bevestigd: ''Martinez sprak na de match met Verhaeghe over Wesley''

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 15:03di 19-02-2019 om 15:03

Wesley Moraes is weer in goede doen bij Club Brugge. De spits heeft het weg naar doel weer gevonden en daar kan Blauw-Zwart van profiteren. Doen de Rode Duivels dat binnenkort ook?

Zo komt de journalist Sam Wilson met een bijzonder opvallend gerucht op Twitter. Volgens hem heeft de KBVB namelijk contact opgenomen met Club Brugge en de entourage van Wesley. Zo hoopt men de Braziliaan te kunnen naturaliseren en in de toekomst in te zetten bij de Rode Duivels.

De spits speelt al enkele jaren in ons land en lijkt ook op weg naar een topcompetitie. Onder andere Lazio Roma, Arsenal en ook PSG worden genoemd als mogelijke opties. Bij de Rode Duivels zou hij het vooraan dan moeten uitvechten met onder andere Romelu Lukaku, Michy Batshuayi en Christian Benteke.

Update 19/02 15.03: Paulo Nehmy, één van Wesley's zaakwaarnemers, heeft aan Calciomercato bevestigd dat bondscoach Roberto Martinez het oog heeft laten vallen op zijn cliënt. ''Na de match sprak hij met Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe en verzocht hij om de naturalisatie van Wesley'', beweert Nehmy.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws