Beloften van Anderlecht winnen van Antwerp dankzij vergeten zomertransfer

18-02-2019 21:33
4

De beloften van RSC Anderlecht hebben maandagavond gewonnen op het veld van Royal Antwerp FC met 2-3. Eén van de doelpuntenmaker van dienst voor paars-wit was Luka Adzic.

Anderlecht kwam opnieuw met een pak spelers van de eerste ploeg aan de aftrap. Francis Amuzu, Jérémy Doku, Dennis Appiah en Alexis Saelemaekers mochten zich bewijzen tijdens de beloftenmatch tegen de Great Old.

De bezoekers kwam halfweg de eerste helft op voorsprong via Adzic. De Servische flankaanvaller werd vorige zomer weggeplukt bij Rode Ster Belgrado, maar hij kon voorlopig nog niet doorbreken in Brussel.

Na de rust werd er duchtig gescoord op het veld van Antwerp. Anderlecht liep uit tot 0-3 via Amuzu en Mayanga, maar zag de thuisploeg nog terugkomen tot 2-3.