Chelsea geeft Barça, Bayern en Juve nul op rekest: Ik heb het geaccepteerd

Chelsea geeft Barça, Bayern en Juve nul op rekest: "Ik heb het geaccepteerd"

18-02-2019 15:36
2

Alles wees erop dat Andreas Christensen in de winterse transferperiode Chelsea zou verlaten. Ondanks belangstelling van FC Barcelona, Bayern München en Juventus kwam het niet tot een vertrek: Chelsea liet de Deen niet gaan.

Dat onthult de ploegmaat van Eden Hazard maandag in gesprek met The Evening Standard. "Ik heb veel twijfels gehad, maar de club heeft mij duidelijk gemaakt dat ik nodig ben", vertelt de 22-jarige verdediger, wiens Chelsea-contract nog drie jaar doorloopt. "Ik heb het geaccepteerd. Dat kostte me niet eens veel moeite."

"Ik sta hier al heel onder contract en hou van de club. Een transfer speelde alleen door mijn hoofd vanwege het feit dat ik niet veel speelminuten krijg. David Luiz en Antonio Rüdiger zijn de eerste keus voor het centrum van de verdediging. Ik moet mijn kans pakken als die komt."

Christensen begon dit seizoen pas twee keer in de basis in een Premier League-wedstrijd. "Er is heel veel gepraat over mijn toekomst, maar de club wil me niet kwijt. Dat is natuurlijk leuk om te horen. Ik kan alleen maar hopen dat er nu vaker voor mij wordt gekozen."