Weer volop geloof: ''Zie echt niet in hoe Anderlecht PO1 kan missen''

Weer volop geloof: ''Zie echt niet in hoe Anderlecht PO1 kan missen''

18-02-2019 15:06 Laatste update: 15:17
23

Anderlecht deed zondag een gouden zaak door in extremis met 0-1 te gaan winnen op het veld van Royal Antwerp FC, nadat concurrent KAA Gent zaterdag onderuit ging bij Waasland-Beveren (2-1). Paars-wit heeft nu een marge van drie punten op de Buffalo's. Philippe Albert ziet het in de resterende matchen ook niet meer fout gaan voor zijn ex-club.

''Zelfs als Fred Rutten tevreden was geweest met een punt, was deze tegenreactie van Anderlecht voorspelbaar'', zegt Albert bij Sudinfo dat hij een positief resultaat al een goed resultaat al voelde komen. ''Anderlecht maakt namelijk progressie in balbezit en qua spel. Natuurlijk is het allemaal nog niet perfect, zeker offensief niet'', is het volgens de ex-Rode Duivel plots ook niet allemaal hosanna.

Wat Albert betreft heeft Anderlecht zich zondag wel verzekerd van een plaats in de top-6. ''Dankzij deze overwinning kunnen de Brusselaars het zelfs veroorloven om te verliezen van Club Brugge voordat ze het in de laatste drie matchen opnemen tegen KV Kortrijk, Lokeren en KV Oostende. En dus, zie ik echt niet in hoe Anderlecht er niet bij zal zijn in Play-Off 1.''

Lees ook: "Ik geloof er wel in dat Anderlecht dit seizoen weer zal opstaan"