Goots absoluut geen fan van Antwerp-aanvaller: Dat is te weinig

Goots absoluut geen fan van Antwerp-aanvaller: "Dat is te weinig"

18-02-2019 12:00
11

Antwerp kon zondag geen punten pakken tegen Anderlecht. Op de Bosuil werd het 0-1 na een goal in de slotfase. Antwerp was voorin verrassend onmondig.

Dat zag ook Antwerp-icoon Patrick Goots, die meer had verwacht van zijn club. "Mbokani en Refaelov moeten voor de doelpunten zorgen, maar buiten hen staan er te weinig spelers op het veld die echt kunnen afwerken. Lamkel Ze is zo iemand. Maar ook Bolingi. Ja, hij werkt hard, maar maakt ook veel fouten. En vooral: één doelpuntje op een heel seizoen, in zijn ‘aanvallende’ positie, dat is te weinig", klinkt het in Gazet Van Antwerpen.

Goots stelt zich vragen bij de keuzes van coach Laszlo Bölöni. "Dan valt Owusu in het slot in en moet Didillon nog een ongelooflijke redding brengen op een knappe kopbal van hem. Moest hij of Rodrigues niet veel vroeger ingebracht zijn?"

Toch denkt Goots dat er geen vuiltjes aan de lucht in. "Moet Antwerp nu zenuwachtig worden na deze nederlaag, de tweede op rij? Vooral niet, denk ik. Op de zevende in de stand, Gent, houden ze toch maar die zeven punten voorsprong. En dat telt, hoe onnozel het ook kan klinken na deze zure nederlaag. Want er blijven nog vier matchen over."