Update: 'Dury krijgt zijn zin, middenvelder wil lot verbinden aan Zulte Waregem'

Update: 'Dury krijgt zijn zin, middenvelder wil lot verbinden aan Zulte Waregem'

15-03-2019 07:10 Laatste update: 07:08
5

SV Zulte Waregem haalde tijdens de afgelopen transferperiode Stef Peeters en Ibrahima Seck op huurbasis naar de Gaverbeek. Als het van Francky Dury afhangt, spelen de twee ook volgend seizoen nog voor Zulte Waregem.

Essevee draaide voor de winterstop regelmatig vierkant. Na de komst van Peeters en Seck gaat het een pak beter met Zulte Waregem. Dury is dan ook een voorstander om de aankoopopties van de twee middenvelders te lichten. Volgens Het Nieuwsblad zijn beide aankoopopties spek voor de bek van Zulte Waregem.

Zulte Waregem huurt Seck van KRC Genk. Daar verdween de Senegalees dit seizoen uit beeld. Peeters zat dan weer op een zijspoor in de Ligue 1. Bij Caen kwam de 27-jarige Belg niet aan spelen toe. Naar verluidt wil hij maar wat graag aan de Gaverbeek blijven. Eind mei/begin juni wordt in beide dossiers een doorbraak verwacht.

Update 18/02, 16.11: Zulte Waregem-trainer Francky Dury heeft bevestigd dat hij langer door wil met Peeters en Seck. "Er bestaat niet de minste twijfel over dat we verder willen met Stef en Ibrahima. Natuurlijk moet er nog wat onderhandeld worden met hun clubs Caen en Genk. Laat mij nog maar even dromen, ze zijn hier nog maar net'', valt te lezen in Het Nieuwsblad.

Update 15/03, 07.10: Niet alleen Dury hoopt op een langer verblijf van Peeters bij Zulte Waregem. De speler hoopt dat ook. Peeters heeft nog een doorlopend contract bij het Franse Caen, maar volgens Het Nieuwsblad is een terugkeer deze zomer geen optie. Zulte Waregem sprak nog altijd met Caen om huurling Peeters voorgoed vast te leggen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie