Toronto doet geste richting Genk: 'Pozuelo kan blijven … tot Play-Offs'

Toronto doet geste richting Genk: 'Pozuelo kan blijven … tot Play-Offs'

18-02-2019 07:00
26

FC Toronto heeft Alejandro Pozuelo nog altijd niet uit haar hoofd gezet. Volgens Het Laatste Nieuws wil de Canadese club acht miljoen euro betalen voor de Spanjaard en hem nog een maandje laten voetballen in de Jupiler Pro League.

Technisch directeur Dimitri de Condé onderhandelde het afgelopen weekend met Toronto. Hij sprak met Ali Curtis, de algemaen directeur van de Canadezen. In New York kreeg De Condé te horen dat Toronto bereid is om acht miljoen euro (de gelimiteerde afkoopsom) te betalen voor Pozuelo.

Toronto doet zelf ook nog wat water bij de wijn. Pas op 18 maart verwacht het Pozuelo in Canada. De MLS is dan al twee speeldagen ver. Op 17 maart stopt de reguliere competitie voor KRC Genk. In de komende weken nemen de Limburgers het nog op tegen: Antwerp, Charleroi, Lokeren en Zulte Waregem. Vanaf de Play-Offs moet Genk de klus zien te klaren zonder Pozuelo.

Bij Toronto wacht men nu geduldig op een antwoord van Genk. Ondertussen lijkt de liefde tussen Pozuelo en de Genk-fans bekoeld. Tegen Club Brugge nam de Limburgse aanhang de Spaanse invaller met een veelzeggend spandoek op de korrel.

Lees ookMulder spaart Pozuelo niet na transfersoap: "Wees toch een man"