Toch nog zorgen voor Club Brugge, puzzelwerk voor partij tegen Anderlecht

Toch nog zorgen voor Club Brugge, puzzelwerk voor partij tegen Anderlecht

17-02-2019 19:25
6

Club Brugge deed zondag een goede zaak door met 3-1 te winnen van KRC Genk. Het heeft de titelstrijd zo weer nieuw leven ingeblazen. Komend weekend wacht Anderlecht, al zal Ivan Leko weer moeten puzzelen.

Zo moet de Kroatische coach van Club Brugge het op het veld van aartsrivaal Anderlecht sowieso zonder Benoît Poulain doen. De Fransman pakte tegen Genk zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor geschorst voor de wedstrijd.

Een jammer verhaal voor Poulain, die na enkele weken op de bank gezeten te hebben weer een basisplek had bemachtigd. Sofyan Amrabat is een andere optie, al lukte dat experiment de voorbije weken niet echt.

Poulain is niet de enige afwezige, want ook Clinton Mata lijkt twijfelachtig. De rechterflank greep na zijn doelpunt aan de hamstrings en moest vervangen worden. Zijn meest logische vervanger is Emmanuel Dennis, die dan terugkeert uit schorsing. Voor Club Brugge wacht er echter donderdag nog een tripje richting Oostenrijk, waar FC Salzburg de tegenstander is.