Mundo Deportivo: Boateng (Barça) voor 300.000 euro (!) beroofd tijdens wedstrijd

Mundo Deportivo: Boateng (Barça) voor 300.000 euro (!) beroofd tijdens wedstrijd

17-02-2019 17:22

Geen lekker weekend voor Kevin-Prince Boateng. Volgens El Mundo Deportivo is de huurling van FC Barcelona zaterdagavond slachtoffer geworden van inbraak. De krant weet dat er voor liefst 300.000 euro (!) aan spullen en cash geld is ontvreemd uit zijn huis.  

Boateng kwam zaterdag met Barça in actie tegen Real Valladolid. Ondertussen sloegen inbrekers dus hun slag in het huis van de 31-jarige huurling van Sassuolo. El Mundo Deportivo schrijft dat Boateng bij thuiskomst ontdekte dat er onder meer contant geld, horloges en juwelen verdwenen waren. 

In totaal zou het gaan om een waarde van minstens 300.000 euro. De inbraak in het huis van Boateng wordt momenteel door de Catalaanse autoriteiten onderzocht. 

Boateng speelde zaterdagavond pas zijn tweede officiële wedstrijd namens Barça. In januari werd hij aangetrokken. Tegen Valladolid (1-0 winst) stond Boateng een uur in het veld. 

De oud-speler van onder meer AC Milan en Schalke 04 is de zoveelste voetballer die slachtoffer wordt van inbraak terwijl hij op het veld staat. Afgelopen jaar was bijvoorbeeld ook Memphis Depay de klos.

Lees ookBarcelona kan geen beroep doen op Vermaelen, Wague reist wel mee af naar Lyon