Denswil, Vanaken en Schrijvers moeten opgeroepen worden voor de nationale ploeg

"Denswil, Vanaken en Schrijvers moeten opgeroepen worden voor de nationale ploeg"

17-02-2019 15:24 Laatste update: 15:50
10

Club Brugge was zondag heer en meester in de eerste helft tegen KRC Genk. Aad De Mos, die commentaar gaf voor Ziggo, opperde dat Hans Vanaken, Siebe Schrijvers en Stefano Denswil binnenkort een oproepingsbrief van de nationale ploeg bij de post moeten vinden.

Schrijvers gaf bij de 1-0 de assist op Clinton Mata. De 2-0 zette de voormalige Genk-speler zelf op het bord. “Het is goed dat Roberto Martinez in de tribune zit”, aldus De Mos. "Vers bloed voor de nationale ploeg kan geen kwaad. Schrijvers is echt goed bezig en verdient het. Vanaken zat er al paar keer bij, maar geeft vanmiddag ook weer zijn visitekaartje af."

Niet alleen voor Roberto Martinez gaf De Mos tips, ook voor zijn Nederlandse collega Ronald Koeman als De Mos wijze raad. "Stefano Denswil speelt al enkele jaren op een hoog niveau. Koeman moet hem oproepen. Stel dat er iets gebeurt met Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk. Dan heb je met Denswil een goede vervanger in huis."

Koeman houdt naar verluidt Denswil in de gaten. De centrale verdediger van Club Brugge verzamelde nog geen cap. Toen hij nog bij Ajax speelde, kwam hij wel uit de voor de jeugdreeksen van Nederland.

Lees ook: Denswil reageert op mogelijke Oranje-selectie