KAA Gent blijft verweesd achter na nederlaag: ''Ik heb hier geen woorden voor''

KAA Gent blijft verweesd achter na nederlaag: ''Ik heb hier geen woorden voor''

17-02-2019 13:00
4

KAA Gent heeft in de strijd om een ticket voor Play-Off 1 zaterdag een nieuwe tik moet incasseren. Na een verrassende thuisnederlaag tegen Royal Excel Moeskroen ging Gent ook onderuit tegen laagvlieger Waasland-Beveren: 2-1. Dylan Bronn kon het na afloop niet vatten.

"Hier heb ik geen woorden voor: we geven het zelf uit handen! We startten nochtans heel goed en versierden een resem doelkansen. Maar het liep telkens fout bij de laatste pass of we liepen al te vaak buitenspel. En dan slik je een doelpunt op een hoekschop waarbij de bal pardoes voor de voeten van een thuisspeler valt'', uit Bronn zijn ferme ontgoocheling tegenover Het Nieuwsblad

Het feit dat concurrent Sint-Truiden een punt uitloopt, Charleroi tot op vijf punten is genaderd en Anderlecht zondag drie punten voorsprong kan pakken, maakt het extra zuur voor Bronn en co. De race is allesbehalve gelopen, probeert de Gent-verdediger optimitisch te blijven. "Play-Off I halen wordt inderdaad zeer moeilijk maar we moeten de koppen bij elkaar steken en blijven strijden'', besluit Bronn.

Lees ook: Thorup na nederlaag: "Tevreden over de eerste dertig minuten"