'Man United hoopt vervanger Lukaku in Serie A te vinden, Rode Duivel gaat akkoord'

'Man United hoopt vervanger Lukaku in Serie A te vinden, Rode Duivel gaat akkoord'

17-02-2019 11:35
4

Het ziet er steeds meer naar uit dat Romelu Lukaku Manchester United deze zomer zal verlaten. Onder de succesvolle Ole Gunnar Solksjaer is de Rode Duivel naar het achterplan verdwenen. De manager van Man United zou de voorkeur geven aan een meer mobiele aanvaller.

Dat type wil Solksjaer in de zomermaanden naar Old Trafford loodsen. The Sunday Mirror plakt twee namen op die vacature: Paulo Dybala en Mauro Icardi. Beide spitsen maken grote sier in de Serie A, bij respectievelijk Juventus en Internazionale. Eén van die twee moet United straks van extra klasse voorzien.

De Engelsen hebben in de persoon van Lukaku alvast een troef achter de hand. Ondanks zijn mindere seizoen heeft onze landgenoot immers nog een grote transferwaarde. Man United zal Lukaku dan ook betrekken in een mogelijke deal met Inter of Juve.

Opvallend: Lukaku zou al laten weten hebben dat hij dat plan helemaal ziet zitten. De voorkeur van de oud-Anderlecht-speler gaat wel uit naar Juventus, dat de laatste jaren heer en meester is in de Serie A.