Pech voor Lokeren, Oostende loopt puntje uit

16-02-2019 21:51 Laatste update: 22:03

Op de 26e speeldag heeft KV Oostende thuis een punt gepakt tegen KAS Eupen. In de Versluys Arena stond er na negentig minuten 1-1 op het bord. Door het punt loopt KVO uit op Lokeren, dat vrijdag van Standard verloor.

Voor KV Oostende is het behoud mathematisch nog niet zeker, maar zaterdag liep het weer een puntje uit op Lokeren. De voorsprong op de nummer zestien in de stand bedraagt nu acht punten met nog vier speeldagen te gaan.

Tegen Eupen bracht Robbie D'Haese KV Oostende iets na het halfuur op voorsprong. In de tweede helft gaf de thuisploeg de zege weg.  Yuta Toyokawa zette de eindstand op het bord. Eupen eindigde de match met tien spelers. Cheick Keita pakte twee keer geel en mocht iets eerder dan zijn ploegmaats gaan douchen met rood.