Roeselare gaat winnen bij Union, OHL klopt Westerlo

Roeselare gaat winnen bij Union, OHL klopt Westerlo

16-02-2019 22:36 Laatste update: 22:40
2

Oud-Heverlee Leuven lijkt wakker te schieten in Eerste Klasse B. Onder de nieuwe coach Vincent Euvrard heeft het zijn eerste zege geboekt. Westerlo werd zelfs ruim geklopt met 3-0. Nog op zaterdag won Roeselare met 1-2 van Union.

Oud-Heverlee Leuven - Westerlo 3-0
Nigel Pearson werd onlangs de deur gewezen bij OHL. Coach Euvrard en sportief adviseur Frank Vercauteren moeten de meubelen redden. Tegen Westerlo liep het alvast van een leien dakje.

Bij de rust stond het wel nog 0-0, maar na de pauze trok OHL het laken naar zich toe. Net voor het uur konden zowel Henry als Myny scoren. Westerlo liet te weinig zien en slikte nog een derde tegengoal via Maertens. Den Dreef kon vieren, want de derde thuiszege van het seizoen kwam niet meer in gevaar voor OHL.

In het algemene klassement komt OHL nu terug voor Tubeke, dat vrijdag verloor van KV Mechelen. Westerlo staat nog altijd vierde, maar heeft wel maar drie punten voorsprong op Lommel. Het moet dus nog vrezen voor play-downs. 

Union - Roeselare 1-2
Voor goals moesten we in Brussel wachten tot de tweede helft. Madu en ex-Union-speler Rasjel brachten de bezoekers op een dubbele voorsprong. Tau zorgde voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam Union niet.