'Knie blijft twijfelachtige Dimata parten spelen, andere sterkhouder sowieso out'

'Knie blijft twijfelachtige Dimata parten spelen, andere sterkhouder sowieso out'

16-02-2019 14:33
1

Het is niet langer vijf, maar één voor twaalf voor RSC Anderlecht. Als de Brusselaars een historische afwezigheid in Play-Off 1 willen vermijden, moéten ze zondag iets rapen bij Royal Antwerp FC. De weg richting Bosuil verloopt echter niet van een leien dakje.

Zo heeft Fred Rutten af te rekenen met behoorlijk wat blessureleed. Dat Ivan Obradovic er niet zal bij zijn tegen de oudste club van het land, is al even bekend. De linksachter blesseerde zich afgelopen weekend zwaar en staat even aan de kant. Elias Cobbaut, Antonio Milic of Alexis Saelemaekers lijken de logische kandidaat-vervangers.

Hoger op het veld heeft Rutten echter ook kopzorgen, weet Het Laatste Nieuws. Zowel Adrien Trebel als Landry Dimata sukkelt namelijk met een letsel aan de knie. Bij Dimata is de diagnose het meest positief: er bestaat een kans dat de aanvaller fit genoeg is om deel te nemen aan de partij in Deurne-Noord. Bij zijn collega is dat nagenoeg uitgesloten. Trebel zal hoogstwaarschijnlijk nog een weekje moeten toekijken.

No Poll