OFFICIEEL: Union Saint-Gilloise vult defensief hiaat op met transfervrije Serviër

OFFICIEEL: Union Saint-Gilloise vult defensief hiaat op met transfervrije Serviër

16-02-2019 14:01 Laatste update: 14:58
1

Voor Union Saint-Gilloise kan enkel Play-Off 2 nog wat opleveren dit seizoen. In de beker werd het na een knap parcours pas uitgeschakeld in de halve finales, terwijl een periodetitel in Eerste Klasse B te hoog gegrepen bleek. Toch heeft Union nog ambities. Het heeft zaterdag een nieuwkomer voorgesteld: Milos Stamenkovic.

Met Stamenkovic heeft de traditieclub een nieuwe centrale verdediger binnengehaald. Op die positie was Union al even op zoek naar versterking. Stamenkovic, een mandekker van 1,94 meter, vult die vacature nu in. Hij was tot op heden transfervrij. In het verleden kwam de 28-jarige Serviër nog uit voor topclub Rode Ster Belgrado.

Daarna begon Stamenkovic aan een omzwerving langs heel wat Oost-Europese clubs. In die periode bouwde hij ook wat Europa League-ervaring op. Die moet hij nu gaan gebruiken in Brussel. Bij Union ondertekende de defensieve kracht een overeenkomst tot het einde van dit seizoen.

In de reguliere competitie van 1B blijven nochtans slechts drie wedstrijden over. Stamenkovic zal zijn minuten dus hoofdzakelijk in Play-Off 2 moeten maken.

No Poll