Van Damme laat zich uit over Anderlecht: “Sommige personen konden het niet aan”

Van Damme laat zich uit over Anderlecht: “Sommige personen konden het niet aan”

16-02-2019 13:29 Laatste update: 13:32
11

Jelle Van Damme verdedigt nu de kleuren van Antwerp, maar zat in het verleden bij Anderlecht. De verdediger laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de situatie bij paars-wit.

"Was dit allemaal niet een beetje te verwachten?”, begint Van Damme. “Herman (Van Holsbeeck, red.) weg, Roger (Vanden Stock, red.) weg... Roger wás Anderlecht. Het zal zijn tijd duren vooraleer Anderlecht opnieuw Anderlecht is. Ik ben al blij dat een stuk van de opkuis intussen is gebeurd..."

"Laat het mij erop houden dat ik vind dat sommige personen op posities zaten die ze niet aankonden”, vervolgt de 35-jarige verdediger. “Intussen zijn die mensen alweer vervangen. Met Arnesen en de zoon van mister Verschueren zie ik het wel goedkomen.”

”Ik kom eigenlijk nog heel graag spelen op Anderlecht. Ik heb ook veel vrienden die er een abonnement hebben. Mochten ze Champions League spelen, en 't is een mooie affiche - waarom niet? Máár, Anderlecht is voor mij Herman, Roger, mister Michel, en dat zal altijd zo blijven”, aldus Van Damme.

No Poll