Deschacht diep ongelukkig na vertrek bij Anderlecht: ''Lag 2 maanden in de zetel''

Deschacht diep ongelukkig na vertrek bij Anderlecht: ''Lag 2 maanden in de zetel''

16-02-2019 10:48
4

Lokeren slaagde er vrijdagavond niet in om te stunten bij Standard (3-1) en zo is degradatie naar de Eerste Klasse B weer iets dichterbij gekomen. Mocht Lokeren het niet redden, dan is het de vraag of Olivier Deschacht meezakt naar 1B.

Deschacht zegt bij Sporza alle dagen bezig te zijn met deze vraag. ''Veel mensen en fans van Lokeren vragen me om te blijven, ook in 1B, maar ik heb nog niet beslist. Ik voetbal nog heel graag en ik voel me nog goed. Ik ben graag in Lokeren en krijg hier veel respect, maar over mijn toekomst kan ik nog geen antwoord geven'', klonk het na de match tegen Standard.

Stoppen is alvast geen fijn vooruitzicht voor de routinier, die vrijdag 38 jaar werd. ''Het is wel zo: als ik volgend seizoen stop, word ik zot. Ik ben al eens twee maanden diep ongelukkig geweest na mijn vertrek bij Anderlecht vorig seizoen. Dat durf ik toe te geven. Ik heb twee maanden in mijn zetel gelegen. Ik kwam er alleen uit om eens te gaan lopen of met Lochristi te gaan trainen. Gelukkig vond ik toen nog een club met Lokeren..''

Lees ook: Zware boete voor Deschacht na gokaffaire: "Behandelen mij als crimineel"