Van Damme kan Antwerp verlaten: Ik krijg concrete aanbiedingen

Van Damme kan Antwerp verlaten: "Ik krijg concrete aanbiedingen"

16-02-2019 08:03
3

Het is nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Jelle Van Damme ligt. De 35-jarige verdediger heeft een aflopend contract bij Antwerp FC. Blijft hij ook in België?

Er is alvast genoeg interesse in de verdediger. "Ik ben einde contract, maar sinds enkele weken beginnen de dingen te bollen... Ik krijg telefoons en concrete aanbiedingen, veel uit het buitenland - soms ver weg, soms heel ver weg", lacht Van Damme in Het Laatste Nieuws.

Hij zou zo'n transfer ook niet uitsluiten. "Ik sta open voor alles, een keertje luisteren, kan nooit kwaad. Ik heb het al eens opgeworpen bij Cruz Leo en Cleo (zijn zonen) - wat ze ervan zouden vinden, mocht ik weer vertrekken. Ze zijn niet happig, ik begrijp dat, maar ik ga geen járen meer voetballen. En op die manier kan ik ook de toekomst van ons allemaal veiligstellen."

Een verlenging bij Antwerp ziet hij ook zeker zitten. "Wat mij betreft wel - ik ben aan het bouwen in Hasselt -, maar, en ik ga dat hier nu nog één keer zeggen, de bal ligt in hún kamp. Ze weten dat ik gerust wil blijven, maar ik ga niet liggen janken of smeken", besluit Van Damme.