Juventus na kwartier klaar met Frosinone, Lyon maakt geen fout

15-02-2019 23:00 Laatste update: 23:03

Juventus heeft, aan de vooravond van de Champions League-clash met Atlético Madrid, de volgende stap gezet naar de Serie A-titel. Nummer 19 Frosinone kwam op bezoek in Turijn, maar liep na een kwartier al achter de feiten aan.

Paulo Dybala zorgde na zes minuten met een pegel van afstand voor 1-0 en Leonardo Bonucci verdubbelde de marge. In de tweede helft sloeg Juve nog één keer toe: Cristiano Ronaldo legde de 3-0 eindstand vast met een strakke schuiver in het strafschopgebied. De Oude Dame heeft de voorsprong op Napoli uitgebouwd naar 14 punten: de nummer twee van de ranglijst speelt zondag thuis tegen Torino.

Olympique Lyon-Guingamp 2-1
Olympique Lyon heeft, waar Memphis Depay in minuut 79 inviel, geen fout gemaakt tegen Ligue 1-hekkensluiter Guingamp. De 1-0 van Martin Terrier werd nog ongedaan gemaakt door Félix Eboa Eboa, maar Nabil Fekir had het laatste woord met een fraaie uithaal van afstand. Nummer drie Lyon heft nu drie punten minder dan nummer twee Lille en ligt op koers voor Champions League-voetbal komend seizoen.