Standard duwt Lokeren verder in de problemen en spoelt nederlaag Genk weg

15-02-2019 22:22 Laatste update: 22:23
5

Standard Luik heeft in eigen huis Sporting Lokeren met 3-1 opzijgezet. De rode lantaarn kan de gewonnen partij van Antwerp aldus geen goed vervolg geven. De Rouches herstellen zich na de nederlaag tegen KRC Genk.

Al na een kwartier stond de thuisploeg al op voorsprong. Razvan Marin zette Standard op voorsprong. De Rouches hadden alles duidelijk onder controle en nog voor rust leek de wedstrijd gespeeld. Maxime Lestienne knalde het leer mooi in de rechterbovenhoek.

Twintig minuten voor tijd maakte Renaud Emond de 3-0. De aanvaller werd vrijgespeeld door Carcela en faalde niet. Een kwartier voor tijd zorgde Oliver Deschacht nog voor de 3-1, maar het mocht niet baten voor Lokeren. Zo duwt Standard de rode lantaarn nog verder in de problemen.