Ex-speler Ajax in Russisch relletje, twee vrouwen beweren kind te hebben

Ex-speler Ajax in Russisch relletje, twee vrouwen beweren kind te hebben

15-02-2019 21:17
1

Oud-Ajacied Lorenzo Ebecilio is in Rusland verwikkeld gehaakt in een heuse rel. Twee vrouwen beweren een kind te hebben van de Nederlandse voetballer. De Russische rechter heeft nu bepaald dat Ebecilio moet meewerken aan een dna-test.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De twee vrouwen bevielen bizar genoeg op exact dezelfde datum: 17 januari 2017. De 28-jarige Anna Bagajeva stapte uiteindelijk naar de rechter. Ebecilio zou haar dingen hebben beloofd toen ze zwanger bleek. "Lorenzo zei dat hij kinderen wilde. Toen ik zwanger was, beloofde hij dat we een gezin zouden vormen. Hij zei dat hij van me hield", stelt ze. "Ik was verliefd en ik geloofde hem."

Ebecilio, die momenteel voor Rode Ster Belgrado speelt maar die eerder in Rusland speelde, had ondertussen echter ook een relatie met een andere vrouw, Daria Daninla. Zij raakte ook zwanger en beviel dus op exact dezelfde dag als Bagajeva. De twee vrouwen deden eerder al hun verhaal in een praatprogramma. Bagajeva heeft inmiddels al ruim een jaar geen contact met hem. "Hij wilde mij en Malena rond oud en nieuw 2017 naar Nederland halen. Ik zei hem dat hij op tijd moest zijn, omdat we allebei een visum nodig zouden hebben. Daarna heb ik niets meer van hem vernomen."

De oud-Ajacied, die niet bereikbaar was voor commentaar, heeft van de rechter tot 23 februari gekregen om dna-materiaal af te staan. Als hij dat niet doet, wordt hij volgens het Russisch recht automatisch erkend als vader.