Icardi met partner Nara

Italiaans roddelblad: vrouw van Icardi heeft affaire met ploeggenoot Brozovic

Italiaans roddelblad: vrouw van Icardi heeft affaire met ploeggenoot Brozovic

15-02-2019 20:34
3

Wanda Nara, de partner én zaakwaarnemer van Internazionale-topschutter Mauro Icardi, zou vreemd zijn gegaan met Marcelo Brozovic, de Kroatische ploeggenoot van Icardi. The King Corona Magazine heeft dit opmerkelijke gerucht de wereld in geholpen.

Volgens het Italiaanse roddelblad hebben Nara en Brozovic al langere tijd een relatie, zonder dat Icardi hiervan af wist. De 25-jarige spits zou onlangs echter hebben gehoord van de affaire tussen zijn zaakwaarnemer en zijn teamgenoot. The King Corona claimt dat Icardi de confrontatie heeft gezocht met Brozovic, waarna Ivan Perisic het naar verluidt voor zijn landgenoot heeft opgenomen. Brozovic ontkent de beschuldigingen overigens in alle toonaarden en lijkt van plan om juridische maatregelen te nemen tegen het roddelblad.

De Nerazzurri maakten deze week bekend dat Icardi zijn aanvoedersband kwijt is: de topschutter reisde donderdag ook niet mee naar Oostenrijk voor de Europa League-wedstrijd tegen Rapid Wien. Of dit te maken heeft met de vermeende affaire tussen Brozovic en Nara, is niet duidelijk. Het Italiaanse medium claimt dat de Inter-kleedkamer inmiddels uiteen is gevallen in twee kampen en dat Icardi voortaan zijn belangen laat behartigen door Mino Raiola.

De relatie tussen Icardi en Nara kende al een saillante voorgeschiedenis. De Argentijnse had een relatie met Icardi's oud-ploeggenoot en goede vriend Maxi Lopez, maar werd vervolgens 'ingepikt' door de vice-topscorer van de voorbije Serie A-jaargang.