Leko cynisch na goede afloop: ''Ik zal wel een slechte coach zijn zeker?''

Leko cynisch na goede afloop: ''Ik zal wel een slechte coach zijn zeker?''

Gepubliceerd: vrijdag 15 februari 2019 om 11:00vr 15-02-2019 om 11:00

Club Brugge heeft dankzij een 2-1 thuiszege op FC Salzburg een prima uitgangspositie voor de return in Oostenrijk. De overwinning van Club Brugge kwam mede dankzij stevig ingrijpen van Ivan Leko tot stand. Leko was desondanks cynisch na afloop.

Leko was ontevreden over het optreden voor de pauze en haalde aan de rust zowel Sofyan Amrabat als Dion Cools naar de kant. Het inbrengen van Benoît Poulain en Krepin Diatta bleek een uitstekende zet. Maar gaf ook stof tot nadenken. ''Ben ik een topcoach omdat ik goed gewisseld heb of een slechte coach omdat ik slecht gestart ben?'', vroeg Leko zich af. ''Het zal wel het laatste zijn, zeker?'', gaf hij op cynische wijze zelf het antwoord aan Het Nieuwsblad.

De Kroaat wilde toch vooral de focus leggen op de knappe prestatie van zijn mannen. ''Mijn spelers zijn niet doof en blind. Ze horen en lezen ook de twijfels die rond mij worden verspreid. Dat ze deze energie en wilskracht hebben laten zien, maakt me supertrots. Op basis van onze inzet en mentaliteit verdienden we de zege'', aldus een trotse Leko.

Lees ook: Leko maakte opvallende keuze bij Club Brugge: 'Dat is onbegrijpelijk'

Lees ook: Denswil complimenteert Leko: ''Dubbele wissel pakte heel goed uit''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws