Antwerp zoekt naar corners, veel kaarten bij Gent en Moeskroen

Antwerp zoekt naar corners, veel kaarten bij Gent en Moeskroen

16-02-2019 16:00

We naderen het einde van de reguliere competitie in de Jupiler pro league. Play-Off 1, het behoud, elke club heeft haar eigen prioriteiten op dit moment. Onze vrienden van Daily Odds zagen enkele mooie trends in de statistieken die ze jou kan aanbieden

Maak gebruik van de tips bij Napoleon en geniet van tot €200 aan Free Bets! KLIK HIER!

Zaterdag staat de wedstrijd tussen Zulte Waregem en STVV op het programma. Voor Zulte lijkt de competitie af te stevenen op een vervolg in Play-Off 2. Maar Sint Truiden mikt echter op een plaats bij de beste 6. De Limburgers gaan de punten echter niet cadeau krijgen in Waregem.

De afgelopen 4 thuiswedstrijden tegen de Kanaries wisten ze namelijk makkelijk te winnen en scoorden ze telkens minstens 2 keer. Ook in 5 van de afgelopen 7 thuiswedstrijden vond Zulte minstens 2 keer het doel. Wij verwachten een doelpuntenfestijn en tippen daarom dat Zulte-Waregem minstens 2 keer de netten zal laten trillen.

Waasland-Beveren is volop in de strijd voor het behoud. Er is nog een beperkte voorsprong op Lokeren en die wordt liefst met slag en tand verdedigd. Ook voor AA Gent is de clash tegen Waasland-Beveren van groot belang.

Het wil Anderlecht en Play-Off 1 niet zo maar laten schieten en zullen er dus alles aan doen om de 3 punten richting Gent mee te nemen. Een logisch gevolg van die winnaarsmentaliteit van beide teams zijn kaarten. 

Gent zag in de afgelopen 5 wedstrijden maar liefst 5(!) rode kaarten vallen. In 2 van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen beide teams trok de scheidsrechter een rode kaart. Ook in de wedstrijden van W-B vallen geregeld rode kaarten. In 2 van de laatste 4 wedstrijden moest de scheidsrechter een rood kartonnetje boven halen. Wij achten de kans daarom reëel dat hij ook in deze wedstrijd naar zijn achterzak zal moeten grijpen!

Zondag bekampen Antwerp en Anderlecht elkaar op de Bosuil. De thuisploeg lijkt haar plaatsje in Play-Off 1 niet meer af te staan, maar zoals hier boven al staat, zal Anderlecht wel nog alles op alles moeten zetten om haar top 6 plaats veilig te stellen. De bookies hebben het moeilijk met een favoriet aan te duiden bij deze wedstrijd en ook wij zoeken onze tips in een ander domein. 

Wij hebben namelijk het gevoel dat Antwerp meer zal aanleggen vanaf de hoekschopvlag dan Anderlecht. Dit doen ze gemiddeld 6.6 keer per thuiswedstrijd, terwijl ze er maar 3.75 tegen krijgen. Anderlecht krijgt in uitwedstrijden daarentegen bedroevend weinig corners: gemiddeld amper 3.5 per wedstrijd. Hun tegenstander mag met gemiddeld 5.5 corners beduidend vaker richting de hoekschopvlag. Als Antwerp deze statistieken in acht neemt en minstens 2 hoekschoppen meer haalt dan Anderlecht, levert jou dat 1.86 keer je inzet op!

Het weekend afsluiten doen we op Le Canonnier met het duel tussen Moeskroen en Cercle-Brugge. De volgende bet is zeker eentje met value.

Met Moeskroen en Cercle Brugge bekampen namelijk twee ploegen elkaar die respectievelijk het derde en eerste staan in het klassement van gele kaarten. Met gemiddeld 2.8 gele prentjes per wedstrijd doet Cercle Brugge net iets "beter" dan Moeskroen die er 2.64 binnen halen. Ondanks dit kan je voor 4 kaarten in de wedstrijd al een mooi bedrag winnen. Denk je echter dat er 5 of zelfs nog meer kaarten zullen vallen, dan kan je tot 3.70 keer je inzet terug winnen!

Free Bets!
Ook dit weekend kan je weer genieten van een heerlijke actie bij Napoleon! Zo krijg je namelijk een free bet tot wel €20 bij een combinatieweddenschap deze speeldag. Combineer je dus de tips van dit artikel, dan kan je een gratis weddenschap verdienen! Wil je daar ook van genieten? Klik dan HIER!