Overmeire speelt al 25 jaar bij Lokeren, maar: 'Er was interesse van Club Brugge'

Overmeire speelt al 25 jaar bij Lokeren, maar: 'Er was interesse van Club Brugge'

15-02-2019 09:30 Laatste update: 09:30
5

Killian Overmeire is de trouwste speler in de Jupiler Pro League.  De 33-jarige middenvelder en kapitein van Sporting Lokeren is al bijna 25 jaar actief op Daknam. Sommigen vinden dat hij niet hogerop kon, maar er was weldegelijk interesse vanuit de Belgische top.

Enkele jaren terug, ten tijde van Adrie Koster, wilde Club Brugge de Lokeren-middenvelder in huis halen. "Ik was bijna einde contract, maar ze zijn toen ook ontslagen - meneer Jonckheere en Luc Devroe. Had die kans zich voorgedaan, dan had ik dat wel gedaan", aldus Overmeire in Het Nieuwsblad.

Stiekem vindt Overmeire wel jammer dat hij nooit voor een grotere club speelde. "En dan wat? Misschien zou ik op mijn limieten hebben gebotst, maar ik had ze wel graag verder afgetast. Daar denk ik wel nog vaak aan."

Rode Duivel
Daarnaast kwam het Lokeren-boegbeeld ook éénmaal uit voor de Rode Duivels. Samen met ene Eden Hazard maakte Overmeire zijn debuut tegen Luxemburg. "Bij mij was het meteen na die ene cap voorbij, bij hem niet", besluit de goedlachse middenvelder.

No Poll