Blijft Pozuelo dan toch bij KRC Genk? 'Toronto ziet af van juridisch steekspel'

Blijft Pozuelo dan toch bij KRC Genk? 'Toronto ziet af van juridisch steekspel'

15-02-2019 07:15
11

Alejandro Pozuelo wil KRC Genk verlaten, maar daar was op het veld weinig van te merken donderdagavond. Tijdens zijn invalbeurt toonde de Spanjaard dat hij onmisbaar is voor de Limburgers. Mogelijks gaat de deal met Toronto FC trouwens niet door.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Naar verluidt wil Toronto niet meedoen aan juridische strijd, dit om hun reputatie in de MLS niet aan te tasten. De Canadese club beloofde recent nog dat het alles uit de kast zou halen voor Pozuelo, maar zover komt het dus niet.

Hierdoor ziet er naar uit dat Pozuelo een onmiddellijke transfer naar Toronto op zijn buik kan schrijven. Genk zelf blijft bij zijn standpunt, namelijk dat de Spanjaard niet meer weg mag voor het einde van het seizoen.

China als alternatief
Gezien het feit dat Toronto niet naar de rechtbank trekt, toont volgens de krant aan dat Genk in dit dossier weldegelijk de touwtjes in handen heeft. Begin deze week kwamen de Limburgers met een statement en tot op vandaag ontvingen zij nog geen reactie van Toronto.

De relatie tussen Genk en Pozuelo lijkt, ondanks zijn uitstekende invalbeurt tegen Slavia Praag, bijzonder verstoord. Indien de spelmaker samen met zijn entourage alsnog een vertrek forceert, lijkt China nog de enige uitweg.