'Ex-Genkenaar kan assistent worden van John Van Den Brom bij FC Utrecht'

'Ex-Genkenaar kan assistent worden van John Van Den Brom bij FC Utrecht'

14-02-2019 17:53 Laatste update: 17:55

FC Twente en FC Utrecht lonken naar de diensten van Theo Janssen, meldt Omroep Gelderland. De ex-Genkenaar is momenteel werkzaam bij Vitesse, maar heeft een aflopend contract.

Janssen is bij Vitesse trainer van de min 19. "Ik heb kort geleden met Aloys Wijnker een gesprek gehad. Ze willen verlengen, maar daar is het ook bij gebleven. Ik heb geen voorstel gehad ofzo", aldus Janssen tegenover het regionale medium. "Ik vraag niet hoe staat het ervoor en ga niet lopen smeken. Daar voel ik me iets te groot voor. Feit is dat veel contracten van trainers al verlengd zijn bij Vitesse. Veel ligt al vast. Wat ze met mij zouden willen? Ik heb werkelijk geen idee."

Het lijkt erop dat FC Twente en FC Utrecht wel oren hebben naar het binnenhalen van Janssen. "Ik zeg niet dat er iets speelt, maar ik ontken ook niet dat er wel eens contact is", reageert Janssen op de vermeende interesse van Twente. "FC Twente heeft wel aangegeven dat als ik bij Vitesse niet verder zou kunnen, er een bepaalde rol voor mij zou kunnen zijn daar."

Bij FC Utrecht zou Janssen in beeld zijn als assistent-trainer van John van den Brom. Eerder deze week haalde Utrecht wel al een nieuwe assistent. "Sommige clubs hebben er wel vijf", reageert Janssen. "Maar John en ik klikken wel."