Abazaj over mislukt avontuur bij Anderlecht: ''Ik had pech met mijn blessure''

Abazaj over mislukt avontuur bij Anderlecht: ''Ik had pech met mijn blessure''

Gepubliceerd: donderdag 14 februari 2019 om 10:50do 14-02-2019 om 10:50

Anderlecht maakte dinsdag bekend dat het flopaankoop Kristal Abazaj voor een jaar, inclusief aankoopoptie, wordt verhuurd aan het Kroatische NK Osijek. Hoewel Abazaj nauwelijks aan spelen toekwam, is de Albaniër blij met de kans die Anderlecht hem bood.

De 22-jarige Abazaj kwam in Brussel niet verder dan een optreden 21 minuten, een invalbeurt tegen Cercle Brugge (2-1 verlies). Volgens Abazaj heeft een kwetsuur hem parten gespeeld. ''Ik had in eerste instantie pech dat ik geblesseerd raakte en later was het moeilijk om mijn beste vorm te tonen'', laat de flanspeler weten aan het Albanese Newsport.

Ondanks alles heeft Abazaj geen spijt van zijn overstap naar België. ''Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen in zo'n omgeving, wetende welke status Anderlecht in Europa heeft. Het was een positieve ervaring, ik heb er veel geleerd.''

Concurrentie
Abazaj wist overigens snel dat het lastig ging worden om te slagen. ''Er was een enorme concurrentie voor een plaats in het team, als ook wat de voorhoede betreft. Dit is altijd het geval bij Anderlecht, kijkende naar de titelambities of tenminste een plaats in de top van de ranglijst. Maar de competitie is goed voor iedereen'', besluit hij met een positieve noot.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws