Makelaar Pozuelo reageert op Croonen: ''Genk mag beweren wat het wil''

Makelaar Pozuelo reageert op Croonen: ''Genk mag beweren wat het wil''

Gepubliceerd: donderdag 14 februari 2019 om 10:18do 14-02-2019 om 10:18

Alejandro Pozuelo wil Racing Genk verlaten voor het Canadese Toronot, maar Genk houdt de Spaanse spelmaker aan zijn contract. Pozuelo en zijn entourage bereiden zich voor op een juridische strijd met de Limburgers. Dat zegt makelaar David Garcia in Het Laatste Nieuws.

Racing Genk zegt volgens Het Laatste Nieuws te beschikken over e-mailverkeer, waarin de entourage van Pozuelo verklaart akkoord te gaan om de lopende
opstapclausule tot 14 juni te schrappen. Dat zou Genk ook mee hebben gedeeld aan Toronto, dat volgens Genk-voorzitter Peter Croonen aan zet is. "Wij hebben ons standpunt duidelijk kenbaar gemaakt aan Toronto, maar we hebben sindsdien niets meer vernomen van hen. Ik vermoed dat dat de volgende stap in dit dossier zal zijn'', zei Croonen woensdag.

De uitspraken van Croonen werden voorgelegd aan Pozuelo's makelaar. Die blijft Genk de oorlog verklaren. ''Genk mag beweren wat het wil, wij maken ons op voor een juridische strijd én desnoods verbreken we ons contract in Genk'', reageert Garcia.

Lees ook: 'Pozuelo sliep als enige alleen, alsof hij in gedachten al afscheid heeft genomen'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws