'Sánchez geblesseerd na botsing met grensrechter tijdens Manchester United-PSG'

14-02-2019 08:39

Manchester United-aanvaller Alexis Sánchez is dinsdagavond op een wel heel knullige manier geblesseerd geraakt. De dertigjarige Chileen was tijdens het Champions League-duel tegen Paris Saint-Germain bezig met een warming-up en knalde tegen een grensrechter op.

Nadat Jesse Lingard in de eerste helft een blessure opliep, werd Sánchez de dug-out uitgestuurd voor een warming-up. De Chileen werd tijdens het warmlopen echter afgeleid door de wedstrijd en botste vol tegen de Italiaanse assistent-scheidsrechter Fabiano Preti op. Sánchez ging onderuit, maar viel in de blessuretijd van de eerste helft in voor Lingard en speelde de wedstrijd uit.

Na afloop van de 0-2 nederlaag constateerde de medische staf echter schade aan het bovenbeen van de vleugelaanvaller, berichten diverse Britse media onder wie The Daily Mail. Sánchez is nu een vraagteken voor de FA Cup-topper tegen Chelsea van maandagavond. Een mogelijke afwezigheid van de Chileen zou Manchester United bijzonder slecht uitkomen, aangezien de club niet ruim in de buitenspelers zit. Naast Lingard en Sánchez is ook Anthony Martial niet okselfris uit de ontmoeting met PSG gekomen.