Of Pozuelo klaar is om te spelen, weet ik niet. Ik kan niet in zijn hoofd kijken

"Of Pozuelo klaar is om te spelen, weet ik niet. Ik kan niet in zijn hoofd kijken"

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 23:25wo 13-02-2019 om 23:25

Ondanks de boulevard voorsprong in de competitie trok KRC Genk met kopzorgen richting Slavia Praag. De zaak rond Alejandro Pozuelo doet de gemoederen hoog oplaaien. Vanzelfsprekend ontsnapt Philippe Clement niet aan vragen rond de situatie.

Alle heisa ten spijt nam de koploper uit de Jupiler Pro League Pozuelo toch mee op het vliegtuig. "Hij is een speler van Genk en hij is beschikbaar", legt Clement uit bij Het Nieuwsblad. "Of hij klaar is om te spelen weet ik niet. Ik kan niet in zijn hoofd kijken en ga straks op training zien welke spelers fysiek, technisch en tactisch klaar zijn om te spelen."

Koffiedik kijken dus of Pozuelo donderdagavond zal aantreden tegen Slavia Praag. Het spreekt voor zich dat Genk zijn kwaliteiten zal kunnen gebruiken, zowel op voetbaltechnisch vlak als mentaal. Normaliter draagt Pozuelo namelijk ook de aanvoerdersband. "Wie aanvoerder is? Dat zullen we nog zien", weigert Clement in zijn kaarten te laten zien.

Poll

Zou jij Pozuelo laten starten?

(298 stemmen)

Plaats een reactie

Kess +629
donderdag 14 februari 2019 om 03:37
Als die gast nog gaat spelen , snap ik er niks meer van
Vind ik leuk
donderdag 14 februari 2019 om 09:51
Ik vind het strategisch goed van Philippe Clement om Pozzo mee te nemen en -mogelijk- te laten spelen. Hij is in Genkse loondienst en Full-prof, dus moet hij inzetbaar zijn! Maar voor mij is hij niet meer de kapitein van dit project. Wegens geen voorbeeldfunctie en met zijn gedachten teveel bij zijn bankrekening en het opportunisme van zijn makelaar. Waarmee hij deze club, waaraan hij zoveel te danken geeft, serieus in de steek laat! In het beste geval spelen dus...De trainer is best geplaatst om daarover te oordelen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws