Verratti, de Italiaanse Nainggolan: Rookt, drinkt en gaat elke dag uit

Verratti, de Italiaanse Nainggolan: "Rookt, drinkt en gaat elke dag uit"

13-02-2019 19:15 Laatste update: 19:55

Marco Verratti houdt er een - voor een voetballer - atypische leefstijl op na. Dat stelt de Franse journalist Julien Laurens. De middenvelder van Paris Saint-Germain rookt, drinkt en gaat graag naar feestjes.

Zo was Verratti was vorige week tot 6.00 uur in de ochtend aanwezig op het feestje van ploeggenoot Neymar in Parijs. "Hij rookt, drinkt en gaat bijna elke dag de deur uit", aldus Laurens bij BBC Radio 5 Live. "Als hij de leefstijl en werkethiek van bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo zou hebben, zou hij bij de beste middenvelders ter wereld horen."

De Italiaanse middenvelder van PSG was dinsdag tegen Manchester United één van de beste spelers op het veld. "Ongelooflijk", vindt Laurens. "Met zo'n leefstijl alsnog zo'n prestatie neerzetten, is heel erg knap. Daarom is hij mijn man van de wedstrijd. Verratti was niet helemaal fit, voelde zich niet honderd procent en speelde de afgelopen maand slechts één wedstrijd. Heel bijzonder."

PSG boekte in de eerste Champions League-ontmoeting met Manchester United een 0-2 zege. Presnel Kimpembe en Kylian Mbappé maakten de doelpunten.