Ratten hebben humor: 'Bezig geweest met Courtois, maar te duur als tweede keeper'

Ratten hebben humor: 'Bezig geweest met Courtois, maar te duur als tweede keeper'

13-02-2019 12:07
10

Afgelopen weekend keerde Thibaut Courtois terug bij Atlético Madrid. Zijn ex-fans namen hem op de korrel en noemden de doelman van Real Madrid onder meer 'rat'. Dat feit heeft nu ook Antwerpen bereikt. Bij Beerschot Wilrijk reageren ze met een kwinkslag op de gebeurtenissen.

Echt lief waren de fans van Atlético Madrid niet voor hun voormalige lieveling. Onder meer pis en spuug kwam op zijn gedenktegel voor het stadion terecht. Voor en tijdens de match moest Courtois ook de nodige fluitconcerten ondergaan.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo ziet de zilveren 'legendetegel' van #Courtois er momenteel uit, voor het stadion van #AtleticoMadrid #realmadrid #atletico #laliga Foto: Sjoerd Mossou

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

De fans van Atlético Madrid gooiden ook met (speelgoed) ratten richting Courtois en achter het doel had het fan een bord mee met de tekst: 'Courtois is een rat'. Op Twitter vroeg iemand zich met de nodige humor af of Courtois nu naar Beerschot Wilrijk komt.

De Ratten ontkenden: 'We zijn er inderdaad bezig geweest, maar Courtois bleek uiteindelijk te duur als tweede keeper. Wij hebben er al een goede', klonk het met een knipoog bij Beerschot Wilrijk.

Lees ook: De bewogen dag van Courtois: van rat en pispaal tot de grote overwinnaar