Oud verhaal over Trossard: Moesten hem met drie man uit de Carré dragen

Oud verhaal over Trossard: "Moesten hem met drie man uit de Carré dragen"

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 09:16wo 13-02-2019 om 09:16

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 om 09:38wo 13-02-2019 om 09:38

Leandro Trossard is één van de sterkhouders bij competitieleider Racing Genk. In het verleden kende hij zijn doorbraak in het profvoetbal – net als Gouden Schoen Hans Vanaken – bij Lommel United. Al kwam er uit die periode ook een opmerkelijke anekdote naar boven.

In Sport/Voetbalmagazine vertellen verschillende ex-ploegmaats en trainers over de passage van Trossard bij Lommel. De toen piepjonge Trossard was in het seizoen 2012/2013 nog niet bepaald een trainingsbeest, bovendien zette hij graag de bloemetjes buiten.

Dronken Trossard
Ex-ploegmaat Toon Lenaerts vertelt over een avondje stappen met de ploeg. "We hebben onze vriend Leandro met twee, drie man letterlijk buiten moeten dragen uit de Carré. Hij kon niet zo goed tegen alcohol en hij heeft die nacht iets te diep in het glas gekeken", klinkt het.

Met de hele kern ging Lommel toen op stap. Er werd dan ook al eens te diep in het glas gekeken. "Maar hij was zeker niet de enige. Ik denk dat heel de groep mee was en dat zegt iets over hoe hard we aan elkaar hingen. De technische staf hebben we wijselijk thuis gelaten...", besluit Lenaerts.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws